Erkemederstrand

Dit is een reisje van

69 kilometer.

Donderdag 2 mei 2013

Ruud gaat in alle vroegte naar zijn werk, terwijl Wendy nog een uurtje kan uitslapen. Rond 13.30 uur is alles klaar voor vertrek en rijdt Wendy de camper en de hondjes naar het Erkemederstrand.

Na aankomst snel de boel installeren en niet veel later komt Ruud al aan.

Eerst met de doggies richting het strand en onderweg op de dijk zijn ze al niet meer te houden.

Op het strand duurt het niet lang voordat we weer 2 heerlijke zandbakjes hebben. DJ moet ook nog even heerlijk rollen, alsof hij nog niet smerig genoeg is.

Een lekker zandhoofd is het resultaat.

Inmiddels de hoogste tijd om terug te gaan en aan het avondeten te gaan beginnen. Na het eten vertrekt Ruud richting huis. Hij moet morgen nog een vroege dienst werken en vanuit huis is dat makkelijker.

Wendy blijft met de hondjes zielig achter.

Vrijdag 3 mei 2013

De hondjes zijn al vroeg wakker en willen een plasje doen. Voor Wendy de gelegenheid om optimaal gebruik van de dag te maken. Eerst met de doggies naar de dijk en dan is het tijd voor koffie en ontbijt. Lekker rustig wakker worden en dat buiten, want het is heerlijk weer.

Na het douchen en opruimen op het gemakkie aan de wandel naar het strand en daar wordt flink gespeeld en gezwommen.

Bij de camper krijgen de hondjes een lekker botje om op te knabbelen en Wendy ploft met een puzzelboekje in een stoel. De tijd vliegt voorbij en al snel is het 15.15 uur en is Ruud al uit zijn werk. Voor hem kan nu ook het weekend beginnen.

Het grootste deel van de avond zitten we buiten.

Zaterdag 4 mei 2013

Na een uitgebreid ontbijt gaat Ruud eerst even terug naar huis. Natuurlijk is hij zijn schoenen vergeten. Voor het gemak neemt hij ook meteen een paar korte broeken mee die we vergeten waren en vandaag erg goed kunnen gebruiken. Als hij terug is gaan we weer aan de wandel naar het strand. Vandaag is het nog beter weer dan gisteren en de hondjes vermaken zich hier prima. 

Na het zwemmen moeten ze eraan geloven. Even mooi poseren voor de foto.

Nog even samen op de boomstam en dan kunnen ze weer spelen.

De rest van de middag is het, in korte broek, zeer goed uit te houden in het zonnetje. Half gaar gebakken gaan we later naar "de Jutter" om daar te eten. We moeten bijtijds terug zijn, want Alex komt langswaaien.

Gewapend met 2 boekjes met artikelen over kamperen in Italië komt hij aan, want hij weet dat onze vakantie die kant opgaat.

Om 21.00 uur gaat hij half bevroren huiswaarts en wij gaan naar binnen. Bah! Wat is het koud geworden na een heerlijke zonnige dag.

Zondag 5 mei 2013

De belangrijkste maaltijd van de dag is het ontbijt. Dat hebben we geregeld! Verse broodjes met gebakken eitjes en bacon. Jummie!!!

Verder dan een wandeling over de dijk komen we vandaag niet. We merkten gisteren dat de hondjes volledig bekaf waren. Voor het eerst in hun leven weliswaar. Even rustig aan met het "speelgeweld" en het zwemmen.

Om 12.30 uur staat de radio aan en zitten we klaar om te luisteren naar de kampioenswedstrijd van AJAX. Deze wordt glansrijk gewonnen en voor de derde keer op rij is het ze gelukt. Dit vieren wij met een biertje in het zonnetje.

Het weer zit zo ontzettend mee dat we zelfs buiten kunnen eten. De afwas mikken we in een krat, want we gaan morgen toch naar huis. Mag de vaatwasser overuren draaien.

Allebei verbrand door de zon zoeken we later in de avond toch binnen de warmte op. Hier natuurlijk sport kijken om de doelpunten van de wedstrijd te zien in plaats van alleen te horen.

Maandag 6 mei 2013

Een soort van inpakken en wegwezen. We ruimen alles op en checken uit. Wendy betaalt meteen de overnachtingen voor aankomende donderdag, want dan hoeft Ruud alleen maar te roepen dat hij er is en is alles geregeld.

Even na 10.00 uur vertrekt Ruud met de auto naar zijn werk en rijdt Wendy de camper naar huis waar het uitpakken en opruimen kan beginnen.

Dit was een heerlijk weekend met geweldig weer. Toch maar mooi meegepakt!!!

EINDE

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

de kruize´s | Antwoord 10.05.2013 11.22

Mooie foto´s van de doggie´s .. en mazzel met mooi weer...zo lekker dat ze hebben kunnen rollebollen heerlijk....en weer een leuk verslag toppie

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.03 | 12:57

ik ga even lekker kijken !!!

...
31.10 | 10:44

Wat een ontzettend leuk reisverslag weer en leuke foto,s video.
Leuk om jullie vakantie zo een beetje mee te beleven,op naar jullie volgend avontuur

...
30.10 | 17:01

En ik wil je bedanken voor het denkbeeldig weer even met jullie op vakantie te zijn geweest ...toppie kus

...
30.10 | 16:59

Wat een heerlijk verslag weer , ik zat te denken om de volgende vakantie ook maar naar Mazarrón te gaan ....zalig . ook een sangria drinken enz .

...
Je vindt deze pagina leuk