Vierhouten, Camping Samoza

Dit is een reisje van

126 kilometer.

Woensdag 19 september 2012

Helaas moet Ruud nog werken, maar Wendy is 5 dagen vrij.

Rond 10.30 uur vertrekt zij met de doggies eerst naar het Erkemederstrand. De camper is nog hartstikke schoon en daar moet snel verandering in gebracht worden natuurlijk. Lacht

Gelukkig is het droog bij aankomst en kunnen de mannen zich heerlijk uitleven op het strand en in het water.

Op een enkele wandelaar na is het uitgestorven.

Dan wordt de lucht langzaam donkerder en besluit Wendy terug te gaan naar de camper. Te laat!!! Na een paar stappen lopen begint de regen al naar beneden te storten.

Volledig doorweekt komt de camper in zicht en is deze in zeer korte tijd getransformeerd tot baggerauto. Fluistert

Vervolgens verder op pad naar Vierhouten.

Op de A28 moeten de ruitenwissers hard werken. De regen komt met bakken uit de lucht en zelfs hagelstenen worden gesignaleerd.

Aangekomen bij camping Samoza in Vierhouten is het gelukkig droog geworden en na het inchecken kan de survival beginnen om de toegewezen plaats te zoeken. Deze camping is heeeeeeeeel groot. Wild 

De camper staat al snel en kan het wachten op Ruud beginnen.

Om 16.00 uur komt het verlossende woord dat hij er bijna is.

Aan de wandel dan naar de slagboom om hem binnen te laten met het gekregen pasje.

Samen zetten we de camper dan op de blokken en kan de luifel uit.

Met het onlangs aangeschafte afzetnet van 25 meter lang bouwen we een tuintje om de luifel en kunnen de mannen lekker los lopen. Voorheen moesten ze vast aan lijnen met een pen in de grond. Gevolg? Binnen korte tijd in de knoop en met een beetje pech liepen ze de tafel ondersteboven.

Dat is nu allemaal verleden tijd! Lacht

Na het eten en de afwas gaat Ruud dan weer huiswaarts. Het is vanaf hier niet te doen om naar zijn werk te gaan. Dan zou hij de wekker op 03.00 uur moeten zetten en dat is wel erg vroeg.

Wendy kijkt nog wat televisie en na het laatste rondje van de mannen wordt het "slapie doen".

Donderdag 20 september 2012

Eerst een ontbijtje naar binnen met koffie en dan aan de wandel richting bos. De doggies mogen hier niet los, maar op de grote zandvlakte waagt Wendy het er maar op.

Zonder te verdwalen, maar wel via een andere route vindt Wendy de camping terug. Na een half uurtje buiten zitten komen Tonko en Sandra aanlopen met Milo. Deze keer hebben ze het wel snel gevonden. Wild

Ze ploffen neer en Wendy gaat snel koffie zetten.

Van stilzitten krijg je het wel koud en dan is de enige oplossing: bewegen!

Met de honden naar het bos dus.

Op de zandvlakte spelen de 3 heren met de meegenomen ballen. Beetje jammer dat Milo niet alleen speelt, maar ook sloopt. In de war

De eerste bal heeft geen lang leven. Geschokt

Met 3 vermoeide hondjes gaan we aan de wandel terug naar de camping. We gaan op onderzoek uit waar Petra en Erik hun stacaravan hebben staan. Zij komen vanavond en zijn de reden dat we naar deze camping zijn gegaan. Gelukkig is de camping lekker groot en kunnen we het dus niet vinden. Met een paar keer vragen en een beetje geluk zijn we er dan eindelijk. Het "gluren bij de buren" kan dan beginnen. Lacht

Van dit soort expeditie's kan een mens zeer dorstig worden en gaan we snel terug naar de camper.

Hier staat het bier op ons te wachten en de rest van de middag komen we goed door buiten. Lacht

Ook de honden vermaken zich prima. DJ en Chuckie hebben een soort van onvoorwaardelijke liefde ontwikkeld voor Milo. 

Laat in de middag landen dan ook Petra en Erik op de camping. Ze wilden eerst eten, maar komen eerst naar ons toe. Dat Sandra en Tonko er zijn wisten ze natuurlijk niet en ze kijken verrast op bij de herkenning.

Erik haalt bij hun caravan een paar stoelen weg en als iedereen zit kan het slappe geouwehoer pas echt beginnen. Gesjellie!!! Lacht

Aan alle pret komt een eind. Sandra heeft morgen een vroege dienst, dus gaan ze bijtijds richting huis. Ook Petra en Erik gaan richting caravan. Dan is deze dag met veel lachen en gezelligheid voorbij.

Vrijdag 21 september 2012

Met vers gebakken broodjes achter de kiezen komen eerst de doggies aan de beurt vandaag. Een lange boswandeling en lekker rennen moeten ze doorstaan.

Dan kan Wendy in haar stoel relaxen met een puzzelboekje, terwijl DJ en Chuckie heerlijk liggen te knabbelen op een "TanteTheabotje".

Eindelijk wordt het dan 16.00 uur en komt Ruud eraan.

Voor hem kan nu ook het weekend beginnen. Een biertje lust hij wel!

Ruud gaat dan douchen en omkleden. Voor Wendy de klus om sushi te gaan maken, want Petra en Erik komen eten.

Met z'n viertjes zitten we lekker buiten te eten en praten een heleboel maanden bij. We hebben elkaar al in geen eeuwen gezien. Thuis afspreken bleek dit jaar ook onmogelijk, omdat zij naar de camping gingen. Vandaar dat wij hier zijn. We zouden naar het Erkemederstrand, maar met plezier hebben we de plannen omgegooid. Lacht

Al snel wordt het fris buiten en gaan we op pad naar de stacaravan om daar de boel verder onveilig te maken.

Ze hebben een hele gezellige hut.

Deze avond krijgen wij een flinke kaartles. Verdrietig

Maar liefst 3 potjes worden door ons grof verloren, maar dat kan de pret niet drukken. Later dan verwacht gaan we terug naar de camper.

Voor Ruud was het een hele lange dag en een lekker slapie is niet verkeerd.

 

Zaterdag 22 september 2012

Onze harige wekkertjes maken ons (eigenlijk te vroeg) wakker.

Ruud gaat met ze uit en Wendy gaat aan het uitgebreide ontbijt beginnen. Verse broodjes, koffie, eitje met spek, enzzzz.

Ook vandaag blijkt maar weer hoe goed onze aankoop is geweest van het afzetnet. De doggies kunnen lekker spelen zonder te ontsnappen en we genieten van een hondenworstelpartijtje.

Tot onze verbazing is het vandaag heerlijk weer. Het zonnetje schijnt volop met heel af en toe een klein regenbuitje.

De telefoon gaat. Het is Mieke die vertelt dat het rotweer is hier. Bij ons niet, want de zon is net weer gaan schijnen. Ze blijken bij de slagboom te staan en zijn op zoek naar ons. Met de nodige aanwijzingen weten Ben en Mieke ons dan te vinden.

Ze komen kijken of het misschien een camping voor hun is voor volgend jaar. Eerst aan de koffie en dan aan de wandel om de campingplaatsen te bekijken. Ze vinden de camping niets voor hun en na een drankje vertrekken ze weer naar huis.

Het lijkt wel een zoete inval hier. Wild Lacht

Voor het avondeten vertrekken we richting het restaurant, maar die is dus mooi gesloten. Dan aan de overkant maar een vette hap in het café waar kleine maaltijden verkocht worden. Met een biertje erbij werken we al het cholesterol naar binnen aan de bar. Een heel klein café, maar druk en gezellig.

Dan terug om de hondjes te halen en weer naar de andere kant van de camping naar Petra en Erik. Ook vanavond brengen we door met kaarten, slap geouwehoer en gezelligheid.

Voor de verandering weten we nu wel 1 potje te winnen. Lacht

Verder worden we weer grof ingemaakt.

Al snel is het laat en wandelen we terug naar de camper om ons mandje op te zoeken.

 

Zondag 23 september 2012

Na de koffie met een broodje beginnen we de boel in te pakken. Normaal zijn we binnen 10 minuten weg, maar het afzetnet oprollen kost iets meer tijd. Met alles reisvaardig wachten we op Erik die met zijn bus de stoelen op komt halen.

Als hij er is laden we de boel in en nemen afscheid.

De weg naar huis kan beginnen. Ruud rijdt de camper en Wendy gaat met de honden in de Fiësta die kant op.

Net op tijd voor de wedstrijd ADO-AJAX staan we thuis voor de deur en is er een onwijs leuk en gezellig weekend voorbij.

EINDE

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

de kruize"s | Antwoord 02.10.2012 16.29

Met 1 woord TOPPIE.......en we zijn weer na het lezen van het verslag een paar dagen op vakantie geweest....want zoals jij het schrijft beleef je het mee x

de kruize"s | Antwoord 02.10.2012 16.27

en ja bij jullie is het inderdaaad een "zoete inval" maar wel altijd gesjellie dat moeten we zeker toe geven...en leuk om Petra en Erik weer gezien te hebben..

de Kruize"s | Antwoord 02.10.2012 16.25

Een heel leuk verslag weer en hoe je het ook doet ik moet elke x weer lachen hoe je het erop zet......de onvoorwaardelijke liefde die heeft Milo ook

Hillie | Antwoord 29.09.2012 12.17

Gezellige boel en weer leuk om te lezen,wat mijn schonezus allemaal doet,met ruudje natuurlijk )

Rene van Leeuwen | Antwoord 29.09.2012 11.19

Zoals gebruikelijk ziet het er weer gelikt uit Wendy!!!!
Nu op naar de grote trip

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.03 | 12:57

ik ga even lekker kijken !!!

...
31.10 | 10:44

Wat een ontzettend leuk reisverslag weer en leuke foto,s video.
Leuk om jullie vakantie zo een beetje mee te beleven,op naar jullie volgend avontuur

...
30.10 | 17:01

En ik wil je bedanken voor het denkbeeldig weer even met jullie op vakantie te zijn geweest ...toppie kus

...
30.10 | 16:59

Wat een heerlijk verslag weer , ik zat te denken om de volgende vakantie ook maar naar Mazarrón te gaan ....zalig . ook een sangria drinken enz .

...
Je vindt deze pagina leuk