Winterswijk Meddo

Dit is een reisje van 

328 kilometer.

Vrijdag 8 maart 2013

Zeer goed gehumeurd komen we terug uit Utrecht. DJ is goedgekeurd! 

De camper staat startklaar en we grijpen de laatste spulletjes bij elkaar, de stroomkabel naar binnen en we kunnen vertrekken voor een paar dagen ontstressen.

Tegen 14.00 uur komen we bij Thea en Addie aan. Hier gaan DJ en Chuckie de wei in en kan DJ laten zien hoe goed hij kan rennen, springen en spelen. Thea blijkt heel goed te zijn in het gooien met de bal en is blij verrast dat het zo goed gaat met onze kleine man.

Na het speelkwartier gaan we naar binnen om DJ zijn verjaardag te vieren. Gezien alles wat hij heeft meegemaakt heeft Wendy besloten dat hij dit jaar nog een keer jarig mag zijn. Lacht Voor die gelegenheid trakteert hij op gebak en natuurlijk lekkere koekjes voor alle Marmoreaatjes. Thea en Addie krijgen van ons een zeer verdiende bos bloemen. Wat hebben die kanjers ons fantastische gesteund tijdens de DJ nachtmerrie! Liefde 

De middag vliegt voorbij en het is tijd om te gaan.

De mannetjes krijgen allebei nog een dikke knuffel en dan vertrekken we richting Winterswijk waar we morgen flink inkopen willen doen bij Obelink.

In de buurt van onze eindbestemming stoppen we, omdat Ruud een plasje moet doen. Hier merken we dat er iets aanloopt bij het achterwiel. We onderzoeken en bellen de wegenwacht. Via de telefonist worden we doorverbonden met de technische dienst en leggen de situatie uit. We kunnen doorrijden, maar moeten de boel wel op een later tijdstip laten checken door de garage.

Niet veel verder parkeren we op de camperplaats voor camping Sevink Mölle in Winterswijk Meddo en brengen hier de nacht door.

Zaterdag 9 maart 2013

We zijn vroeg wakker en besluiten dat het verstandiger is om dit reisje af te breken en naar huis te rijden. Er is sneeuw en gladheid verspeld voor de komende dagen en dan is het wellicht veiliger om de boel eerst maar na te laten kijken.

Onderweg naar Almere stellen we de plannen weer bij. Nijkerk is dichterbij dan Almere en Wendy belt haar broer of hij ons op kan komen halen in Nijkerk. Dat is gelukkig geen probleem.

Tegen 11.15 uur staan we in Nijkerk bij van der Kraats voor de deur. We bespreken met Jan wat er aan de hand is en laten de camper in veilige handen bij hem achter. Het hoognodige halen we uit de camper en laden we in Ben zijn auto en gaan dan naar huis.

Tot zover onze hele korte poging tot ontstressen die eigenlijk nog meer stress opgeleverd heeft. Huilt

EINDE

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

De kruize´s | Antwoord 08.04.2013 14.32

Wat jammer dat het korte reisje afgebroken moest worden,maar veiligheid voor alles...beter en met gladheid is toch ook niet alles..op naar de volgende reis

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.03 | 12:57

ik ga even lekker kijken !!!

...
31.10 | 10:44

Wat een ontzettend leuk reisverslag weer en leuke foto,s video.
Leuk om jullie vakantie zo een beetje mee te beleven,op naar jullie volgend avontuur

...
30.10 | 17:01

En ik wil je bedanken voor het denkbeeldig weer even met jullie op vakantie te zijn geweest ...toppie kus

...
30.10 | 16:59

Wat een heerlijk verslag weer , ik zat te denken om de volgende vakantie ook maar naar Mazarrón te gaan ....zalig . ook een sangria drinken enz .

...
Je vindt deze pagina leuk